Ponedjeljak, 27 Juna, 2022
NaslovnaZabavaBlog: Šta je to lažni gradski patriotizam!

Blog: Šta je to lažni gradski patriotizam!


blog1Često čujemo gradom komentare lažnih gradskih patriota, “za Pazar, za našu čarsiju, vise volim Pazar no cijo dunja…

Koliko je tih lažnih patriota platilo smeče, grejanje, vodu i ostale gradske dazbine koje direktno idu u gradski budžet?

Postavite pitanje istim sto ne plačaju gradske račune, te što mrze Beograd i Srbijiu koliko plačaju redovno račun za mob. i fiksni telefon, kablovsku i ostale račune kojima se puni drzavni budžet, svi do jednog.

Tako moje lažne patriote, bacajte i dalj smeče po gradskim rekama, prikacinjite se nezakonito na gradski vodovod i toplanu, ugrožavajte one koji redovno izmiruju svoje obaveze.

Imate para da pravite zgrade, nemate para za dozvolu, imate para za skupocene automobile a nemate da platite parking od 50 dinara.

Koliko je samo lažnih patriota danas u Novom Pazaru?

 

Komentar studenta ekonomije na Drzavnom univerzitetu.

RELATED ARTICLES

2 KOMENTARA

  1. Za tvoju informaciju, ako ne platis mobilni i kucni telefon, odmah ti se iskljucuje, i to ne ide u gradski budzet. A sto se tice parkinga, trebali bi da pocnete da placate, jer svi znaju da kad stavite one Sdp zastavice na auto niko vam ne naplacije ni kazne ni parking. Zato sledeci put pre nego sto nesto napises, potrudi se da prvo ti to uradis.

  2. Pa sa takvim razmišljanjem vam ja ne bih dao nacrtane ovce da čuvate.
    Elementarno je da se usluga plaća shodno kvalitetu pružanja tako da je neplaćanje posledica neadekvatne usluge. Da gospoda sa vlasti nisu halapljiva od 2000 na ovamo i da ne pokradoše sve, rešilo bi se i vodosnabdevanje i napravila adekvatna deponija pa ne bi bacali po rekama djubre i slično.

    Mi

Comments are closed.

- Advertisment -

POPULARNO