Subota, 3 Decembra, 2022

Blog : Dr Meho Mahmutovic jedan od najpriznatijih pedijatara!

mahmutovic

Ljubomora i zavist je uobicajna kada se spomenu rezultati, postignutiti uspesi. Dr Meho Mahmutovic je covek koji je jedan od najpriznatijih pedijatara ne samo u Novom Pazaru vec i u regionu.

Čovek koji je napisao vise naucnih radova iz oblasti pedijatrije kojima sluze danasnji studenti. Zvuci neverovatno, napadi kojima je izlozen ovaj covek idu sa adrese onih koji su ojadili ovaj grad, ostavili ga u sivilu, bedi, prazne kase, unistenih i razorenih preduzeca, trule infrastrukture. “Javna nabavka”, mnogo se danas pise o nekakvoj prekrsajnoj prijavi, koja se obicno izdaje, kada neko predje na crveno svetlo, ne izda fiskalni racun, ili predje preko ulice ne postujuci pesacki prelaz. Zaboravljaju ti isti, da je pljacka najveca u istoriji Novog Pazara bila dok su oni bili na vlasti, kada je uplata za dozvole isla preko stranke, ako ste hteli izvaditi dozvolu morali ste uplatiti “donaciju” koja je bila namenjena za dovrsetak Ugljaninove kuce, kupovinu vikendica, stanova itd. Dok napadjaju obrazovane ljude, priznate u svojoj profesiji, zaboravljaju da je taj Meho imao tri puta vecu platu dok je radio kao priznati doktor, da bi pregledali svoje dete morali ste cekati svaki dan u ordinaciji po vise sati a znamo koliko samo kosta jedan obican pregled. Dokazan doktor, dobar otac, uspesan covek, sada gradonacelnik. Ako pogledamo samo kako je Novi Pazar izledao za vreme vladavine Mitrovcanina, uporedimo to vreme i vreme dok je Meho vodio grad, moze se dati jasan zakljucak. U vremenu tih ljudi koji ga napadaju bese vreme prodaje Sandzaktransa, sada zauzvrat taj SDA likvidator dobi stan u Sarajevu i posta direktor Sportskog centra, srecom u ostavci. Parking servis otrgose u dadose ga tajkunu iz Cacka a Meho ga vrati gradu i stavi u zakonske okvire. Lokali se delise rodjacima, stranackim liderima Bajru Omeragicu za 20.000 maraka. Novi Pazar je u to vreme licio na kamenolom, soder grad. Na kraju, dodjose pravi ljudi, prvavi gradonacelnik i nedavno SDA ode u zaborav!

Gradonacelnice, zelimo nesto kao obicni gradjani, buduci akademci da Vam porucimo, ne okrecite se za psima koji laju, jer jedino sto umeju je da laju!

Studenti Novog Pazara!

POVEZANE VIJESTI
- Advertisment -

POPULARNO