Bivši as Rome i Intera trenira sa timom Vladimira Gaćinovića! (FOTO)

Fudbaleri Novog Pazara su pravi hit i najveće iznenađenje u dosadašnjem delu Mozzart bet Superlige Srbije. Tim, koji radi pod dirigentskom palicom Vladimira Gaćinovića, ostvario je vrhunske rezultate tokom prethodnih nedelja. Pazarci su u jednom momentu bili lider na tabeli elitnog ranga srpskog fudbala, a nakon tesnog poraza od Crvene zvezde, ‘pali’ su na treću poziciju, odmah iza aktuelnog šampiona i ekipe Čukaričkog.

Seriju od sedam vezanih pobeda u Superligi, retko je ko uspeo da napravi, a da ne spada u dvojac večitih rivala. U celom gradu vlada euforiju, a fudbal je jedina tema. Navijači neprestano bodre svoje miljenike, čak i na treninzima tokom nedelje.

Rođeni Pazarac i čovek koji je izgradio ime u evropskom fudbalu, Adem Ljajić, trenutno je bez kluba. Nekadašnji reprezentativac Srbije najveća je želja navijača i stručnog štaba, a danas je trenirao sa ekipom. Pazarci su podelili fotografije na društvenim mrežama i tako dodatno ‘podgrejali’ užarenu atmosferu.

Ljajić je tokom bogate karijere nastupao za Partizan, Fiorentinu, Romu, Inter, Torino i Bešiktaš. Turski velikan je ujedno i poslednji tim za koji je Adem igrao, a od napuštanja ‘Vodafon Arene‘ je bez angažmana.

POVEZANE VIJESTI
- Advertisment -

POPULARNO