BIŠEVAC: Tužba protiv Muratovića zbog iznošenja niza laži

NOVI PAZAR – Juče je na inicijativu gradonačelnika Novog Pazara Nihata Biševca održan inicijalni sastanak predstavnika različitih političkih partija, civilnog sektora i medija o formiranju komisije za utvrđivanje istine o evidenciji umrlih i inficiranih virusom korona.

Predstavnik BKZ i kandidat za odbornika ispred Stranke pravde i pomirenje, Admir Muratović, pokušao je da sastanak iskoristi u sticanju sitnih političkih poena, pa je nepravedno i lažno optužio gradonačelnika Biševca za zločin.

“Mi imamo prvog čoveka u gradu koji kaže da je 15.juna bio covid pozitivan i koji je odgovoran za 300 života”, izjavio je Murtović.

Gradonačelnik Novog Pazara, gospodin Nihat Biševac, najavio je tužbu protiv Muratovića zbog, kako kaže, unošenja smutnje i iznošenja niza laži na njegov račun.

“Najveća među izrečenim lažima je da sam 15. juna znao da sam pozitivan. Ne želeći da se branim, naročito od takvog čoveka, javnosti zarad prezentovanja istine dostavljam na uvid medicinsku dokumentaciju” – navodi se u dopisu gradonačelnika Biševca.

Biševac je dostavio i rezultate testiranja od 15.06.2020. godine koji pokazuju negativan test na Covid.

Takođe, dostavljen je i RT snimak pluća koji ne ukazuje na nikakve promene.

Biševac navodi da je pozitivnom Covid test dobio 23. jula i da je odmah obavestio medije o tome.

On se od tada nalazio u kućnoj izolaciji gde je i primao terapiju sve do 11.07.2020. godine kada mu je stigao negativan PCR test.

“Ovim povodom obaveštavam sugrađane da ću protiv Admira Muratovića podneti tužbu, čime na ovu priču stavljam tačku. Javnost je iz zlonamernih pobuda uznemirena, preko čega ni kao čovek ni kao odgovorno lice ne mogu preći” – zaključuje se u dopisu.

Na kraju se dodaje da Admir Muratović, kao neko ko unosi smutnju i poseže za lažima, za to mora snositi odgovornost.

POVEZANE VIJESTI
- Advertisment -

POPULARNO