Naslovna Featured Istaknuto Biševac: Tek nas očekuju rezultati istorijske posete

Biševac: Tek nas očekuju rezultati istorijske posete

1

Gostujući u emisiji Život grada, gradonačelnik Novog Pazara je rekao da su predsednik Republike Turske Redžep Tajip Erdogan i predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić u Novom Pazaru ostali tri sata duže nego što je bilo predviđeno što, kako je istakao, dosta govori o dočeku, koji je danima bio tema svetskih medija, te da nas rezultati te posete tek očekuju. Predsednica Skupštine grada, Ifeta Radončić, koja je bila zadužena za ženski protokol ocenila je da i poseta prve dame Turske, Emine Erdoan  ima veoma važnu političku poruku.

Po protokolu, poseta dvojice predsednika Novom Pazaru trebalo je da traje do pola 4 popodne, trajala je 7. Mimo protokola dogovorena je i izgradnja košarkaške sale. Biševac je zahvalio građanima što je, kako je kazao, tom prilikom otišla u svet najpozitivnija slika o Novom Pazaru, te istakao da nas rezultati posete tek očekuju.

1 KOMENTAR

  1. Pitao bih Biševca jeli kod nas dolaze posjete ili posete? I kako oni mogu da se zalazu za Bosanski jezi kada se oni svi utrkuju koji će bolje da govori Srpski jezik.!

Comments are closed.

Exit mobile version