Biševac: Izgradnjom puta Novi Pazar – Tutin se stvaraju uslovi za razvoj grada i celog regiona

NOVI PAZAR – Ministar građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Tomislav Momirović obišao je danas sa saradnicima radove na trasi zaobilaznice oko Novog Pazara, kao i radove na rekonstrukciji magistralnog puta Novi Pazar – Tutin.

Foto: indeksonline.rs Momirović je kazao da bez obzira na vremenske neprilike u zimskim uslovima, radovi na rekonstrukciji puta ne staju.

“Želimo da završimo što pre ovaj putni pravac koji će biti širi, funkcionalniji i bezbedniji za vozače i građane”, rekao je Momirović, podsetivši da je rekonstrukcija deo sporazuma na najvećem državnom nivou, između predsednika Srbije Aleksandra Vučića i predsednika Turske Redžepa Tajipa Erdogana.

Foto: indeksonline.rs On je rekao da je izuzetno zadovoljan kako radovi napreduju, a pohvalio je lokalnu samoupravu kao i izvođače radova.

“Svi radovi teku dogovorenom dinamikom, nismo ni sumnjali u to jer radove izvode ozbiljni izvođači kao što je firma Tašjapi. Zaobilaznica oko Novog Pazara na kojoj rade Putevi Srbije takođe ide zadovoljavajućim tempom, s tim da ovde očekujem još bolji procenat izvršenja čim vremenski uslovi to dozvole”, kazao je ministar novinarima nakon obilaska izgradnje puta Novi Pazar – Tutin.

Gradonačelnik Pazara Nihat Biševac zahvalio se ministru na poseti i, kako je naveo, stalnom angažmanu Ministarstva građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture na infrastrukturnim projektima ove opštine.

Foto: indeksonline.rs “Obišli smo radove na obilaznici i na putu Novi Pazar – Tutin. Nama je drago što se zadnjih godina ulaže u putnu infratstrukturu, što će da stvori uslove za razvoj grada i celog regiona”, rekao je novinarima Biševac.

indeksonline.rs/Tanjug

POVEZANE VIJESTI
- Advertisment -

POPULARNO