BIŠEVAC ČESTITAO ODBOJKAŠIMA! Odbojkaši ispisuju zlatne stranice novopazarskog sporta

Novi Pazar – Gradonačelnik Novog Pazara Nihat Biševac uputio je Odbojkaškom klubu Novi Pazar čestitku povodom pobede nad Omoniom, u okviru elitnog evropskog takmičenja CEV kup. Odbojkaši novog Pazara savladali su protivnika rezultatom 3:2. U čestitki se navodi:

 

 

“Odbojkaški klub Novi Pazar stvoren je na timskom radu, doslednosti I upornosti da se i pred najvećim izazovima san pobednika ostvari. U tome ste uspeli, dajući nam posle svake pobede razlog da budemo ponosni na vas, da navijamo I podržavamo vas srčanije. Pre dve godine ste, plasmanom u Super ligu Srbije, ostvarili san star nekoliko decenija. Danas, kada u CEV kupu odbojkaškim bravurama promovišete I slavite Novi Pazar, kada vas sportska Evropa pozdravlja I od vas uči , zadovoljstvo što ste deo nas je još veće.  

Od srca vam lično i u ime svih sugrađana čestitam plasman u drugo kolo CEV kupa. Pobedom nad Omonijom u Nikoziji ispisali ste zlatnu stranicu novopazarske odbojke I postavili zadatke novim sportskim generacijama. U to ime pozivam javnost, ljubitelje odbojke I sporta da Vam u predstojećem odmeravanju snaga sa grčkim Paokom, na domaćem terenu, pružimo maksimalnu podršku, do nove pobede”.

POVEZANE VIJESTI
- Advertisment -

POPULARNO