BIN LADEN JE IPAK ŽIV: Vođa Al Kaide poslao novu preteću poruku (VIDEO)

Osama Bin Laden za kojeg se verovalo da je ubijen u Abotabadu, a potom sahranjen, odnosno bačen u more, nagovestio je u poruci da će ciljevi Al Kaide biti gradovi širom SAD-a, kao i da će u tim napadima biti upotrebljeno oružje za masovno uništenje

Vođa terorističke mreže Al Kaida Osama bin Laden, za koga se verovalo da je ubijen 2011. u okršaju sa američkim specijalcima, je živ! Bin Laden je danas poslao novu preteću poruku Sjedinjenim Američkim Državama.

Terorista za kojeg se verovalo da je ubijen u Abotabadu, a potom sahranjen, odnosno bačen u more, nagovestio je u poruci da će ciljevi Al Kaide biti gradovi širom SAD-a, kao i da će u tim napadima biti upotrebljeno oružje za masovno uništenje.

Na snimku koji je objavljen Osama bin Laden izgleda oronulo, što je verovatno posledica bolesti bubrega koju ima, a o kojoj su pisali mnogi svetski mediji.

Američki predsedniik Barak Obama i Stejt department se još nisu oglasili povodom ovog snimka, dok jedan neimenovani diplomata tvrdi da je autentičan.

 

POVEZANE VIJESTI
- Advertisment -

POPULARNO