Bilbordi za đake generacije

Bilbordi sa slikama, imenima i prezimenima učenika generacije novopazarskih osnovnih i srednjih škola postavljeni su na šetalištu. Gradska uprava Novog Pazara tim gestom odala je još jednom zahvalnost najboljim učenicima za rezultate koje su ostvarili tokom školovanja.

Grad Novi Pazar tradicionalno kao i svake godine postavio je u Pešačkoj zoni, bilborde sa fotografijama svih đaka generacije osnovnih i srednjih škola. Na ovaj način Grad želi dodatno da istakne vrednost najboljih djaka.
Jedna od najbolji novopazarskih đaka je I Sara Mulić, koja je đak generacije Gimnazije. Ona će studirati Medicinu u Beogradu, a kako kaže, drago joj je što je Grad prepoznao vrednost znanja i vrednog učenja.

Đak generacije u Medicinskoj školi Dva heroja je I Belma Husović, I ona će od jeseni početi da studira medicinu.
Uma Ličina najbolji je đak iz OŠ “Bratstvo”. Ona će školovanje nastaviti u Gimnaziji.

Direktorka Medicinske škole Dva heroja Šerifa Preljević kaže da grad različitim projektima prodržava mlade I ulaže u obrazovanje.

Podsetimo, gradonačelnik Novog Pazara Nihat Biševac ugostio je nedavno najbolje učenike novopazarskih osnovnih i srednjih škola. Kao nagradu za trud i rad koji su uložili tokom školovanja, đaci generacije dobili su novčane nagrade.

Podeli

POVEZANE VIJESTI
- Advertisment -

POPULARNO