BIHORAC: Iz Novog Sada smo poneli najlepše utiske

NOVI PAZAR – Fudbaleri Vojvodine pobedili su juče u Novom Sadu ekipu Novog Pazara sa 1:0, u utakmici 29. kola Super lige Srbije.

Tim povodom, razgovarali smo sa Emirom Bihorcem, sportskim direktorom kluba iz Novog Pazara, koji nije sakrivao oduševljenje zbog ukazanog gostoprimstva u Novom Sadu.

“Iako nismo uspeli da poboljšamo bodovni saldo iz Novog Sada poneli smo najlepše utiske. Ponovo je tako malo nedostajalo da pozitivan utisak koji smo ostavili na terenu pretočimo u aktivan rezultat. Ishodom utakmice u Novom Sadu nismo i ne možemo biti zadovoljni, sve ostalo bilo je za aplauze. Vojvodina je po ko zna koji put na delu pokazala da je veliki i organizovan klub. Ambijent na stadionu i ophođenje čelnih ljudi Novosađana, baš sve bilo je na nivou veličine tog kluba” – rekao je Bihorac za indeksonline.rs

Bihorac je pohvalio i trenera “stare dame”, koji je nakon jučerašnjeg meča izjavio da mu je Novi Pazar jedan od najomiljenijih klubova, i poželeo da ta ekipa opstane u Super ligi Srbije.

“Da utakmica protekne u korektnoj i prijateljskoj atmosferi pobrinuli su se svi akteri, na čelu sa igračima, pa sve do sudijske ekipe, koja je bez greške obavila svoj posao. Trener Nenad Lalatović je posebna priča. Godinama na najdirektniji način iskazuje poštovanje prema gradu i klubu Novom Pazaru. To radi iz srca i zato i ima bezbroj poštovalaca u našoj sredini. Hvala mu za lepe reči i istinu koju širi o nama. Novi Pazar ceni takvo ponašanje i uvek će Vojvodini i njemu lično znati da uzvrati na istovetan način” – zaključio je Emir Bihorac.

indeksonline.rs

POVEZANE VIJESTI
- Advertisment -

POPULARNO