Naslovna Zabava Lifestyle BIG BLUE: Buking za turska letovališta u permanentnom rastu

BIG BLUE: Buking za turska letovališta u permanentnom rastu

I među srpskim turistima je sve više onih koji se interesuju za uslove odmora u Kušadasiju, Marmarisu, Antaliji,Kemeru, Beleku, Bodrumskom poluostrvu…
  
Agencija Big Blue, vodeći tur operator u Srbiji kada je u pitanju tursko tržište, i za predstojeću sezonu za svoje klijente rezervisala je smeštajne kapacitete u hotelima sa dve, tri, četiri i pet zvezdica u više od 300 hotela turske rivijere. Ono što je posebno zanimljivo jeste podatak da se iz dana u dan povećava se ne samo broj rezervacija već i uplata za ove araktivna letovanja. Uglavnom je reč o onima koji se već jednom ili više puta bili gosti Big Blua i koji iz Turske nose više nego lepe uspomene.

  
Stroga lokalna kategorizacija hotelskih smeštaja učinila je da hoteli u Turskoj sa dve ili tri zvezdice daruju gostima neuporedivo više nego hoteli sa istim brojem zvezdica u nekim drugim zemljima. Uz maksimalan komfor i brojne druge sadržaje tu je i bogat izbor jela i pića što i te kako prija srpskim turistima.

  
Treba, takođe, naglasiti i to da su turski hoteli ili resorti različito pozicionirani. Ima i onih koji su u samim gradovima a opet blizu plaža ali i onih, što je slučaj s većinom resorta, koji su izdvojeni iz grada i čine celinu za sebe. Skoro svi su na sopstvenim plažama i u okruženju zelenila ali i sa fascinantinm sadržajiam, počev od atraktivnih akva parkova do brojnih sportskih terena i welnes&spa cenatara, koji podjednako zanimljivim čine odmor i mlađih i starijih gostiju.

  
Jedan od razloga zašto se srpski ljubitelji odmora uprkos svemu interesuju za Tursku jeste i činjenica da je agencija Big Blue obezbedila više od 70 hotela u kojima je boravak za dvoje dece, čak i do 15 godina, besplatan. Deo pogodnosti odnosi se i na prevoz. Agencija Big Blue i ovog leta podiže svoje čartere za sa sletanjem na aerodromima u Bodrumu i Antaliji odnosno Dalamanu (prvi polazak 28/05. ; poslednji polazak u sezoni 08/10. ). Smene su koncipirane na 8,11,12,15 dana uz bitnu napomenu da skoro svi avioni iz Beograda poleću u jutarnjim satima. I transferi od turskih aerodroma do odredišta, su brzi i maksimalno udobni zahvaljujući komfornim autobusima sa klimom.

  
Letovanje u Turskoj ne znači samo vrhunski komfor i uživanje na bazenima, plažama i suncu. Odlazak put ove zemlja na dva kontinenta svojevrstan je i iskorak u istoriju i civilizacijsko bogatstvo ovog prostora. Mnogi ne propuštaju da vide Efes, Pamukale, Hijarapolis, Perge, Demre, Kekirovu…S razlogom jer doživljaj svega letovanju daruje dimenziju više.

  
I za kraj cene. U agenciji Big Blue kreću se u rasponu od 299 evra pa do 999 evra za osam dana. U narednim danima se očekuju se i last minute ponude za prve polaske.

Izvor: Blic

Posting....
Exit mobile version