Bez straha protiv Brđana

Fudbaleri Novog Pazara, prilično raspoloženi, blagodareći startnom trijumfu protiv Rada, putuju na Banovo brdo, gde ih čeka izuzetno teško iskušenje, protiv Čukaričkog.

 

Ipak, trener, Dragi Kanatlarovski, veruje da njegovi izabranici mogu do povoljnog ishoda.

„Idemo od utakmice do utakmice. Rad je „zatvorena knjiga“. Ono što je bilo dobro, treba pohvaliti, ono loše, treba popraviti i korigovati, sve u duhu pozitivne atmosfere. Tako smo radili cele nedelje, na ovom prvom večernjem treningu, došla je cela uprava da nas podrži. Agilni su kao i mi i smatram da se ekipa bolje oseća, zajedno smo sedam dana i smatram da ćemo kako prvenstvo odmiče, biti sve bolji“, kaže makedonski stručnjak.

Za njega Čukarički nije nepoznanica.

„Dobri su, dugo igraju zajedno, pobedili su zadnju utakmicu,igrali u Evropi,kompaktni su, homogeni. Međutim, nema čega da se bojimo. Njihovih 11, protiv naših 11, mi imamo naše, oni svoje adute. Nadam se da ćemo igrati i dobro i kvalitetno i normalno, nadam se pozitivnom rezultatu, što da ne. Našu šansu vidim u tome da damo gol više od rivala, igraćemo otvoreno. Na svaki teren, sa svim rivalima, lzlazimo sa jednim ciljem,da ostanemo neporaženi,da pružimo dopadljivu, dobru i kvalitetnu partiju, međutim, koliko ćemo biti u mogućnosti da to i ostvarimo, ne zavisi samo od nas, nego i od protivnika. Nadam se da će uslovi za igru biti idealni, utakmica je u noćnom terminu, dakle, svi preduslovi za dobru fudbalsku predstavu su tu. Verujem da će i suđenje biti dobro“,napominje trener Novog Pazara, koji smatra da je najveći problem što njegova ekipa nije zajedno prošla pripreme.

„Neki naši fudbaleri su kasnije počeli pripreme,priključivali nam se, iako smo bili u poodmaklom radu i to nam se najviše odražava u igri, pre svega na nivo fizičke spremnosti. To je naš najveći problem. No, već dve nedelje smo zajedno, treniramo maksimalno. Mijić, recimo već pokazuje kvalitete, Pavlović se konačno oporavio od prehlade, ambijent je dobar i ja verujem da ćemo ući u duel svi kao jedan i da ćemo se pred probirljivom beogradskom publikom, pokazati u najboljem svetlu, dodao je Kanatlarovski.

Utakmica: Čukarički – Novi Pazar, počinje u subotu od 20 časova u Beogradu.

 

POVEZANE VIJESTI
- Advertisment -

POPULARNO