Naslovna Featured Istaknuto BEZ KOMENTARA !!! U Tutinu postoji zgrada sagrađena na koritu reke!...

BEZ KOMENTARA !!! U Tutinu postoji zgrada sagrađena na koritu reke! Vesić najavio akciju Republičke građevinske inspekcije

Padavine koje traju danima u nekim delovima zemlje prouzrokovale su izlivanje reka iz korita, a u Tutin su se pojavile fotografije zgrade nasred reke.

Posle brojnih komentara na društvenim mrežama, oglasio se i ministar građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture, pišu “Novosti”.

Ovaj objekat postoji devet godina i verovali ili ne tada im je izdata građevinska dozvola od strane opštine. To im nije bilo dovoljno pa su izgradili više, pa je sada zgrada bespravna – napisao je Goran Vesić na Tviteru.

Republička građevinska inspekcija ujutro šalje zahtev opštini Tutin da dostavi kompletnu dokumentaciju iz predmeta izdavanja građevinske dozvole, najavio je ministar.
– Ministarstvo građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Republike Srbije pokrenuće upravno-pravni nadzor nad radom nadležnog organa opštine Tutin kako bi se preispitao postupak izdavanja građevinske dozvole za poslovni objekat na reci Vidrenjak – poručio je on.

Exit mobile version