Besplatno na Radnički 1923, Aksoj na tribinama: Plišane igračke za decu Sirije i Turske

Ambasador Turske u Srbiji Hami Aksoj prisustvovaće utakmici 25. kola Mozzart Bet Superlige između Novog Pazara i Radničkog 1923, koja je zakazana za ponedeljak od 14.00 na Džaizkoin areni.

Ulaz na tribine je besplatan, a Pazarci su pozvali svoje pristalice da ponesu plišane igračke, koje će na početku utakmice ubaciti na teren.

“Pozivamo navijače da se odazovu akciji i odaju počast svoj deci nastradaloj u zemljotresu. Igračke će biti donirane deci iz područja pogođenim zemljotresom u Siriji i Turskoj”, navodi se na internet stranicama Novog Pazara.

“Nadamo se da ćemo mališanima u Turskoj i Siriji vratiti osmeh na lice, makar na trenutak. Preko 13 miliona ljudi zahvaćeno je ovom velikom katastrofom”, dodaju Pazarci.

Prošlog vikenda navijači Bešiktaša bacili su na teren hiljade plišanih igračaka tokom fudbalske utakmice protiv Antalije. Igračke su bile namenje deci preživeloj u razornom zemljotresu u Turskoj i Siriji.

M. Minić

The post Besplatno na Radnički 1923, Aksoj na tribinama: Plišane igračke za decu Sirije i Turske appeared first on Radio Televizija Novi Pazar.

POVEZANE VIJESTI
- Advertisment -

POPULARNO