Berber: Za dobar rezultat protiv Vojvodine potrebno više od maksimuma

Trener fudbalera Novog Pazara Davor Berber rekao je danas da njegovi igrači moraju da pruže više od makismuma protiv Vojvodine u Novom Sadu, kako bi došli do pozitivnog rezultata u predstojećoj utakmici 29. kola Super lige Srbije.

“Vojvodina je treća na tabeli i stigla je do polufinala Kupa Srbije. Radi se o ozbiljnoj ekipi, gde sve kreće od Nikole Drinčića, ali tu su i ostali vrhunski fudbaleri. Neki moji igrači još uvek se nisu u potpunosti oporavili od povreda, ali verujem da će svi biti spremni”, rekao je Berber.

Trećeplasirana Vojvodina ima 57 bodova, dok Novi Pazar drži 13. poziciju na tabeli sa 33 boda.

“Iako je bilo evidentnih nedostataka na nekim prethodnim utakmicama, drago mi je da moji momci prihvataju novi sistem rada. Nadam se da ćemo biti sve bolji i ofanzivniji, da ćemo uzimati bodove. Videćemo da li će to biti protiv Vojvodine, TSC-a, Rada ili nekog četvrtog, ali protiv svih moramo da igramo”, kazao je Berber.

Golman Pazaraca Marko Drobnjak je početkom oktobra na Gradskom stadionu učestvovao u trijumfu te ekipe nad Vojvodinom od 3:1.

“Sledi možda i najteži meč na strani za nas. Vojvodina je u odličnoj formi. Očekujem da svi pružimo 100 odsto mogućnosti i da pokažemo da nemamo problem na gostovanjima. Bili bismo zadovoljni da ne izgubimo, a da dobar rezultat posle potvrdimo kući protiv TSC-a”, naveo je Drobnjak.

Vojvodina i Novi Pazar igraju u petak od 17 časova na Stadionu Karađorđe u Novom Sadu.

M. Minić

POVEZANE VIJESTI
- Advertisment -

POPULARNO