Naslovna Sport Berber: Sa Voždovcem bolje nego protiv Vojvodine

Berber: Sa Voždovcem bolje nego protiv Vojvodine

berber:-sa-vozdovcem-bolje-nego-protiv-vojvodine

Trener fudbalera Novog Pazara Davor Berber rekao je danas da garantuje da će njegova ekipa protiv Voždovca, u drugom kolu plej-ofa Super lige Srbije, odigrati mnogo bolje nego sa Vojvodinom.

“Protiv stvarno dobre Vojvodine smo se dva puta pokazali u lošem izdanju. Možda su očekivanja bila i prevelika u tom momentu, s obzirom na povrede. Šansu protiv Voždovca će da dobiju i neki iz omladinskog pogona. Željni su dokazivanja, a hoće da se bore i trče za tim”, rekao je Berber.

Streteg Pazaraca zbog kartona ne računa na štopera Numana Kurdića i fudbalera sredine terena Miloša Mijića.

“Voždovčani dolaze rasterećeni, voljni da se nadigravaju. Mladi su i poletni. Ko god da dobije šansu, probaće da se dokaže. Miloš Krunić i Andrija Katić su odlični golmani. Imaju igrače poput Nikole Đuričića i Miloša Pantovića, možda će zaigrati i Edin Ajdinović, koji je poreklom iz ovih krajeva. Svaka greška može skupo da košta”, ocenio je Berber.

“Moramo da budemo agresivniji, ali i obazriviji. Od šest golova protiv Vojvodine, četiri smo primili iz našeg poseda i usled slabe transformacije. Ulazimo u zgusnutu seriju jer sledi i Kup Srbije. Svi će da dobiju šansu, ali moraju da budu spremni. Na terenu želim najbolje ratnike”, dodao je on.

Novi Pazar je šesti u Super ligi Srbije sa 50 bodova, dok Voždovac na sedmom mestu ima 42.

Jović: Tri boda ostaju u Pazaru
Filip Jović trebalo bi kod domaćina da zaigra ne mestu levog beku.

“Nama je Voždovac uvek nezgodan. Poštujem taj školovan tim, a pre svih Pantovića, Marka Mijailovića i odlične golmane. Svi znaju s loptom, pa nas očekuje nadigravanje. Ako budemo uradili to što šef traži od nas, tri boda ostaju u Pazaru”, naveo je Jović.

On je izrazio uverenje da porazi od Vojvodine nisu uzdrmali Novopazarce.

“Mislim da smo stabilni. Dali smo maksimum. Uradili smo dobru video analizu i verujem da ćemo da ispravimo greške. Spreman sam da se vratim u najbolji sastav”, zaključio je Jović.

Novi Pazar i Voždovac igraju u sredu od 16.00 na zbog kazne praznoj Džaizkoin areni.

M. Minić

 

The post Berber: Sa Voždovcem bolje nego protiv Vojvodine appeared first on Radio Televizija Novi Pazar.

The post Berber: Sa Voždovcem bolje nego protiv Vojvodine appeared first on Radio Televizija Novi Pazar.

Exit mobile version