Naslovna Sport Berber pred Vojvodinu: Da ne ponovimo greške

Berber pred Vojvodinu: Da ne ponovimo greške

berber-pred-vojvodinu:-da-ne-ponovimo-greske

Trener fudbalera Novog Pazara Davor Berber rekao je da veruje da njegovi igrači protiv Vojvodine neće ponoviti greške sa prethodnog gostovanja u Novom Sadu.

“U prvom susretu su nas te greške dovele do negativnog rezultata (0:2). Pozitivnog stava, hladne glave i sa dobrom samopouzdanjem odlazimo na prvi meč plej-ofa. Znamo šta nam je cilj. Ne idemo da se revanširamo nošeni emocijama, nego da smirenom igrom dođemo do pozitivnog ishoda”, rekao je Berber.

Pred početak plej-ofa Super lige Srbije, petoplasirana Vojvodina ima 54 boda, dok je Novi Pazar šesti sa četiri boda manje.

U pazarski tim vraćaju se oporavljeni Miljan Momčilović, Miloš Filipović i Bojica Nikčević, a nešto bolje se oseća i Nenad Gavrić, dok se na povredu požalio Mitar Ergelaš.

“Nadam da će neko od oporavljenih dobiti šansu od početka i da će je iskoristiti na najbolji način”, kazao je Berber.

Pre sednicu i po, Pazarci su u duelu istih rivala u Novom Sadu kod rezultata 0:0 propustili da povedu preko Andrije Majdevca.

“Da smo dali gol u 29. minutu, pitanje je u kom pravcu bi otišla utakmica. Prevagu su napravili Nikola Čumić, Uroš Nikolić i još neki njihovi saigrači. Sve to ne bi trebalo da nas obeshrabri. Moramo da nastavimo dalje”, naveo je Berber.

Nikčević: Znamo šta nam je činiti
Krilo Pazaraca Nikčević trebalo bi da zaigra posle pet sedmica.

“Očekujem da će sve da se dešava na sredini. Poznavajući trenera Vojvodine Radoslava Bataka, mislim da će u prvih 15 minuta ozbiljno da nas napadne. Smatram, ipak, da to možemo da iskoristimo i kroz tranzicuju postignemo gol. To ove sezone radimo jako dobro”, ocenio je Nikčević.

“Igrali smo pre 10 dana s njima, pa ih poznajemo mnogo bolje. Ako zatvorimo Čumića i Uroša Nikolića, možemo do povoljnog rezultata”, dodao je on.

Nikčević je priznao da postoji pritisak, s obzirom da Vojvodina u slučaju trijumfa ide na plus sedam u odnosu na Pazarce.

“Naš trener pokušava da nas opusti pred važnu utakmicu. Znamo šta nam je činiti. Ako pobedimo Vojvodinu, stižemo na bod zaostatka i opet ulazimo u trku za peto i Evropu”, zaključio je Nikčević.

Vojvodina i Novi Pazar igraju u subotu od 16.00 na Stadionu Karađorđe.

M. Minić

 

The post Berber pred Vojvodinu: Da ne ponovimo greške appeared first on Radio Televizija Novi Pazar.

Exit mobile version