Berber pred Kup sa TSC-om: Jedna je utakmica, sve je u opticaju

Trener fudbalera Novog Pazara Davor Berber rekao je danas da će njegova ekipa protiv TSC-a u Bačkoj Topoli pokušati da izjednači prošlogodišnji rezultat u Kupu Srbije i stigne do polufinala.

“Jedna je utakmica, sve je u opticaju. Kao igrač sam iz omladinaca Partizana otišao na kaljenje u BSK iz Batajnice, a potom smo eliminisali baš crno-bele. Nadam se da možemo da prođemo TSC dalje kroz igru ili na penale. Sportski je da se nadamo, to ne može niko da nam oduzme”, rekao je Berber.

On zbog kartona ne računa na Slobodana Rubežića i Danka Kikovića, a zbog povreda i bolesti na Perišu Pešukića, Filipa Jovića, Miloša Filipovića i Vahida Zimonjića.

“Bilo bi loše da ja kao trener i igrači odmah odustanemo, iako imamo poteškoća. Kolega Žarko Lazetić skoro dve godine selektira ekipu TSC-a. Igraju fenomenalno i zaslužuju drugu poziciju na tabeli. Ne predajemo se jer je 90 minuta kako za njih, tako i za nas. Loš period dođe i prođe. Kako je Partizan izašao iz krize, nadam se da ćemo i mi”, naveo je Berber.

Gavrić: Nismo u situaciji da pretimo, ali želimo u polufinale
Ofanzivni vezista Novog Pazara Nenad Gavrić rekao je da poštuje ekipu iz Bačke Topole, protiv koje je Novi Pazar ove sezone dva puta slavio u prvenstvu (1:0, 2:1).

“Odličan tim, isto takav trener. Radili smo analizu. Svaka ekipa poseduje vrline i mane, pa i TSC. Imaju i oni svoje nedostatke. Tradicija je na našoj strani, ali nismo u situaciji da pretimo. Ne idemo, ipak, sa belom zastavicom već želimo da se plasiramo u polufinale”, kazao je Gavrić.

Posle pauze zbog mononukleoze, Gavrić je sve češće na terenu.

“Išlo je polako, bez trčanja i teretane. Moralo je tako. Slezina je bila malo uvećana, ali sve se završilo. Iskreno, ne mogu tačno da procenim koliko sam spreman. Stručni štab i saigrači pomažu mi na svakom treningu, daju mi pozitivnu energiju. Nisam bio uz ekipu dva meseca, ali svi u klubu dišemo kao jedan”, istakao je Gavrić.

“Šta god da se desi u prvenstvu i Kupu Srbije, od pazarske fudbalske javnosti zaslužujemo veliki aplauz zbog svega što smo uradili. Bilo je neophodno i da idemo preko svojih mogućnosti. Svaki navijač koji dođe na tribine želi da uvek pobeđujemo. Do kraja ćemo davati maksimum”, dodao je on.

Utakmica na TSC areni zakazana je za četvrtak od 16 časova.

M. Minić

The post Berber pred Kup sa TSC-om: Jedna je utakmica, sve je u opticaju appeared first on Radio Televizija Novi Pazar.

The post Berber pred Kup sa TSC-om: Jedna je utakmica, sve je u opticaju appeared first on Radio Televizija Novi Pazar.

POVEZANE VIJESTI
- Advertisment -

POPULARNO