Berber: Otvorenom igrom do pobede protiv TSC-a

Trener fudbalera Novog Pazara Davor Berber rekao je danas da očekuje, tešku, otvorenu i borbenu utakmicu protiv TSC-a iz Bačke Topole u 30. kolu Super lige Srbije, ali da veruje da njegova ekipa na domaćem terenu može do važnih bodova u borbi za opstanak.

“Imaju dve pobede i remi u Subotici u poslednja tri kola. Ozbiljni su i rade profesionalno. Na okupu su tri godine, a napustio ih je jedino Vladimir Silađi. Ostale odlaske nadomestili su dovođenjem kvalitetnijih igrača. Zasluženo su peti. Raduje me što igramo sve bolje kući i na strani. Stvaramo dosta šansi, ali moramo da popravimo realizaciju”, rekao je Berber.

U tim Novog Pazara vraćaju se oporavljani Miloš Mijić, Branislav Tomić i Danilo Kiković, a zbog žutih kartona izostaće Mirza Delimeđac.

“Delimično sam na slatkim mukama oko sastava. Momci odlično rade na treninzima i dobro igraju. Nadam se da će to kroz rezultate da se vrati u narednim utakmicama”, naveo je Berber.

Jedanaest kola pre kraja prvenstva, TSC je peti na tabeli sa 45 bodova, dok je Novi Pazar na 14. poziciji i ima 33 boda.

“Igraju moderno i u uzlaznoj su formi. Mi smo se dobro odmorili i spremni smo. Ako budemo pravi tokom svih 90 minuta i ako pristup bude ozbiljan, mislim da neće da bude problema i da ćemo da osvojimo tri boda”, ocenio je prvotimac Novog Pazara Nikola Vlajković.

On u osnovi igra na poziciji desnog beka, ali je u poslednjim utakmicama pokrivao levu stranu terena.

“Mogu i levo i desno. Dobro sam se snašao. S leve strane mogu lakše da unesem loptu unutra i da šutiram”, kazao je Vlajković.

Novi Pazar i TSC igraju u utorak od 18 časova na Gradskom stadionu.

M. Minić

POVEZANE VIJESTI
- Advertisment -

POPULARNO