Berber: Od prvog minuta ozbiljno protiv Mačve

Trener fudbalera Novog Pazara Davor Berber rekao je danas, uoči utakmice sa gostujućom ekipom Mačve u 24. kolu Super lige Srbije, da će pokušati da unese neke novine u igru svog tima.

“Bio sam pomoći trener do sada i zahvalan sam upravi kluba što mi je dozvolila da nastavim da radim s ovom grupom igrača, koju dobro poznajem. Pokušaću da donesem neki boljitak, kako bismo osvojili važna tri boda za beg iz opasne zone. Verujem da ćemo izboriti opstanak”, rekao je Berber.

Berber je na klupi Novog Pazara nasledio Radoslava Bataka, kojem je prethodno asistirao u stručnom štabu.

Novi Pazar je odmah iznad zone ispadanja, na 14. mestu sa 24 boda, dok je Mačva na pretposlednjoj, 19. poziciji sa 17 bodova.

“Šapčani su dosta promenili tim, tu je i nova uprava. Imaju mlade i perspektivne igrače, koji hoće da se takmiče. Rasterećeni su i mogu rivala da uvedu u problem. Zato nam je potreban ozbiljan pristup od prvog minuta”, ocenio je Berber.

Za Novi Pazar zbog kartona neće nastupiti kapiten Jasmin Trtovac, Nikola Vlajković i Miloš Mijić.

“U narednih sedam dana odigraćemo tri utakmice. Biće dosta rotacija i teret će izneti najspremiji”, najavio je Berber.

Vezni fudbaler Novog Pazara Sead Islamović naveo je da je neigranje trojice prvotimaca hendikep za njegovu ekipu, ali da su svi spremni da odgovore zadatku.

“Svakako da razmišljamo samo o pobedi. Protivnik je u bodovnom zaostatku u odnosu na nas, ali to ne bi smelo da nas poremeti. Potrebno je da ozbiljno ‘namestimo glave’ i uknjižimo tri boda”, zaključio je Islamović.

Novi Pazar i Mačva igraju sutra od 14 časova na Gradskom stadionu.

M. Minić

POVEZANE VIJESTI
- Advertisment -

POPULARNO