Berber: Nemoguće je da taktički iznenadim Bataka, a ni on mene

Trener fudbalera Novog Pazara Davor Berber rekao je danas, uoči gostovanja Vojvodini u 30. kolu Super lige Srbije, da između njega i protivničkog stratega Radoslava Bataka ne može da bude taktičkih iznenađenja.

“Samo individualni kvalitet može da donese prevagu. Imamo dobre pojedince, kao i oni. Mislim da će utakmica da bude zanimljiva za gledaoce, sa puno golova. Verujem da će svi da budu zadovoljni. Voleo bih da bude pozitivno po nas”, rekao je Berber.

On je bio deo Batakovog stručnog štaba u niškom Radničkom, a potom u Novom Pazaru. Berber je preuzeo Pazarce nakon što je Batak smenjen krajem februara 2021.

Kolo pre kraja regularnog dela sezone, Vojvodina je peta na tabeli sa 51 bodom, dok je Pazar šesti s bodom manje.

“Vojvodina u 16 poslednjih takmičarskih utakmica nije izgubila. To je za pohvalu, a velika je zasluga trenera. Milan Rastavac selektirao je i pripremio ekipu, da bi Batak nastavio. Dobro radi. Znajući njegov sistem, očekujem izraženu disciplinu na terenu”, naveo je Berber.

“Ko bude napravio manje grešaka, taj pobeđuje. Novosađani imaju odlične igrače. Oba Nikolića (Uroš i Nemanja), Nikola Čumić, Filip Malbašić, Mirko Topića. Na svakoj poziciji su dobri. Imamo nekih naših problema, koje moramo da rešimo”, dodao je on.

Šef pazarskog stručnog štaba zbog povreda i bolesti na računa na Miloša Filipovića, Miljana Momčilovića i Nenada Gavrića.

“Ko će da dobije šansu, zavisi od naše igre i kretanja rezultata. Najvažnije je da ostavimo pozitivan utisak i nastavimo sa dobrom igrom. Probaćemo da izvučemo rezultat po meri”, najavio je Berber.

Rubežić: Očekujem pobedu u Novom Sadu, sanjam gol
Štoper Novopazaraca Slobodan Rubežić rekao je da očekuje pobedu u Novom Sadu.

“Ko god da zaigra, možemo da dobijemo u Novom Sadu. Sve će da se vidi na terenu. Čekaju nas vrhunski individualci. Ipak, ako ispunimo naše zadatke u odbrani, mislim da možemo sve to da neutrališemo”, ocenio je Rubežić.

Defanzivac Novog Pazara priznao je da u Novom Sadu priželjkuje svoj treći ovosezonski gol.

“To bih najviše voleo, a pogotovo jer igram protiv kluba u kojem sam porastao. Iz Novog Sada, u Vojvodini sam ponikao. Deceniju sam bio u tom klubu. Gol bi bio najbolji poklon za sve vreme provedeno tamo”, istakao je Rubežić.

Vojvodina i Novi Pazar igraju u utorak od 16 časova na Stadionu Karađorđe.

M. Minić

The post Berber: Nemoguće je da taktički iznenadim Bataka, a ni on mene appeared first on Radio Televizija Novi Pazar.

POVEZANE VIJESTI
- Advertisment -

POPULARNO