Berber: Imam osećaj da ćemo sa Zlatibora doneti sva tri boda

NOVI PAZAR – Trener fudbalera Novog Pazara Davor Berber rekao je danas da njegova ekipa zadržava šansu da izbori opstanak u Super ligi Srbije samo ako osvoji tri boda na predstojećem gostovanju čajetinskom Zlatiboru.

“Ostali smo bez bodova protiv Čukaričkog na našem terenu, pa sada želimo da pokažemo pravo lice i odigramo napadački. Zbog povreda neće igrati Branislav Tomić, Miloš Mijić i Nikola Vlajković, a bolestan je Nikola Kovačević. Ostali su spremni”, rekao je Berber.

Šest kola pre kraja prvenstva, oba rivala nalaze se u zoni ispadanja. Novi Pazar je na 16. mestu sa 36 bodova, dok je za dve pozicije slabije plasirani Zlatibor osvojio 22 boda.

Zlatibor je početkom novembra slavio u Novom Pazaru sa 2:1, a među akterima te utakmice bio je i kapiten Plavih Jasmin Trtovac.

“Mislim da je vreme da im vratimo. Nema kalkulisanja jer nam je pobeda neophodna da bismo imali šansu da ostanemo u ligi. Nadam se da će sve biti kako treba. Dobro smo se spremili i 100 odsto smo skoncentrisani na meč. Imam dobar osećaj da ćemo se konačno vratiti kući s tri boda”, naveo je Trtovac.

Utakmica 33. kola Super lige Srbije između Zlatibora i Novog Pazara na programu je u petak od 18 časova na Gradskom stadionu u Užicu.

M. Minić

POVEZANE VIJESTI
- Advertisment -

POPULARNO