Naslovna Sport Berber: Bodovi preko potrebni u borbi za opstanak

Berber: Bodovi preko potrebni u borbi za opstanak

berber:-bodovi-preko-potrebni-u-borbi-za-opstanak

NOVI PAZAR – Trener fudbalera Novog Pazara Davor Berber rekao je danas da je Proleter težak protivnik, ali da je njegovom timu u predstojećoj utakmici 28. kola Super lige Srbije neophodna pobeda protiv Novosađana na domaćem terenu.

“Imaju ozbiljnu grupu igrača, ali nama su bodovi preko potrebni u borbi za opstanak. Tu su Branislav Jovanović, Branislav Milošević, Filip Knežević s kojim sam sarađivao u Nišu, Milan Mirosavljev, Viktor Živojinović i ostali. Igraju tvrdo, na malo golova”, rekao je Berber.

Proleter je sedmi u elitnom rangu sa 42 boda, a Pazar sa 30 bodova trenutno drži 14. poziciju na tabeli.

Prvi strelac Novog Pazara sa šest golova Almir Aganspahić ocenio je da bi njegova ekipa, ako odigra na nivou svojih mogućnosti, bez većih problema trebalo da upiše tri boda.

“Nastojaću da nastavim s dobrim igrama i da budem još efikasniji. Najbitnije je, ipak, da ostvarimo cilj i pobedimo, kako bismo što pre rešili pitanje opstanka. Zadovoljan sam. Uvek može bolje, ali može i gore”, kazao je Aganspahić.

Pazarci će biti oslabljeni neigranjem u Inđiji isključenog Gvinejca Abdulaja Sisea, a neizvestan je nastup povređenog Branislava Tomića.

Novi Pazar i Proleter igraju u nedelju od 15 časova na Gradskom stadionu.

M. Minić

Exit mobile version