Beogradski FON u Pendiku (subota, 19.00)

Futsal tim Novog Pazara domaćin je ekipi koja se od ove sezone zvanično zove Beogradski FON, u jednom od derbija 13. kola Prve lige Srbije.

Šampion države u sezoni 2020/2021 nije dobro otvorio proleći deo takmičenja, s obzirom da je u Beogradu poražen od Ivanjice rezultatom 2:6.

Dvostruki strelac u pobedi Pazaraca nad Paležom u Obrenovcu u prošlom kolu od 5:1, Elvedin Sadović rekao je da očekuje, dobru, tvrdu i kvalitetnu utakmicu.

Iskusni majstor futsala izrazio je uverenje da uspeh neće da izostane, ako pristup njegovih saigrača bude kao u Obrenovcu.

“Očekujem veliku borbu, zalaganje i izraženu želju za za pobedom. Sve to trebalo bi da krunišemo sa tri boda. U tom slučaju bismo još spremnije dočekali naredni izazov u Vranju, ali idemo iz utakmice u utakmicu”, rekao je Sadović.

On je ocenio da Beogradski FON godinama igra kvalitetan futsal, sa spremim igračima, koji taktički dobro stoje.

Vrsni pivot upozorio je da najveća opasnost preti od igrača koji najduže nose dres Beograđana.

“Lazar Petrašević, Vladimir Lazić i Pavle Pešić su najbolji. Tu je i golman Nikola Josimović. Spremamo za njih specijalnu taktiku. Ne smemo da izađemo visoko. Ostalo zavisi od nas, a najviše od toga kako počnemo”, naveo je Sadović.

“Verujem da ćemo dobro da uđemo u derbi i da ćemo da odigramo slično kao u Obrenovcu. Ako povedemo na vreme, sve bi moglo da se krene nekim za nas priželjkivanim tokom”, dodao je on.

Beogradski FON je u prvom ovosezonskom duelu slavio protiv Novog Pazara sa 2:1.

Novi Pazar i Beogradski FON igraju u subotu od 19 časova u Sportskoj dvorani Pendik.

M. Minić

The post Beogradski FON u Pendiku (subota, 19.00) appeared first on Radio Televizija Novi Pazar.

POVEZANE VIJESTI
- Advertisment -

POPULARNO