Naslovna Vijesti Hronika Belivukova grupa ubijala, pa mlela ljude u mašini za meso

Belivukova grupa ubijala, pa mlela ljude u mašini za meso

belivukova-grupa-ubijala,-pa-mlela-ljude-u-masini-za-meso

BEOGRAD – U mašini za mlevenje mesa, pronađenoj u kući koja je pripadala klanu Veljka Belivuka i Marka Miljkovića u Ritopeku nalazi se više DNK uzoraka različitih žrtava, pokazala su obavljena DNK veštačenja.

Tim povodom ministar unutrašnjih poslova Aleksandar Vulin je poručio da nijedan zločin klana Belivuk – Miljković neće ostati nerasvetljen.

“Nakon što smo u kući strave u Ritopeku pronašli tajnu prostoriju u kojoj se osim oružja i eksploziva nalazila industrijska mašina za mlevenje mesa, pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova i Tužilaštva za organizovani kriminal definitivno su potvrdili da se u toj mašini nalazilo više DNK različitih žrtava ovog klana“, istakao je Vulin.

Prema njegovim recima, ova „ubilačka grupa“ ljude je mučila, ubijala i na kraju na najstrašniji način mlela njihove ostatke da bi ih dalje uništila i razbacala.

Ova mašina kao i arsenal različitog naoružanja pronađen je pre dve sedmice u tajnoj prostoriji u kući u Ritopeku i po nalogu tužilaštva odmah prosleđena na veštačenja.

indeksonline.rs

Exit mobile version