Bekvalac: Nećemo biti lak zalogaj u Pazaru

Fudbaleri Radničkog 1923 gostuju ekipi Novog Pazara, u okviru trećeg kola JSL Srbije. Trener Kragujevčana Dragoljub Bekvalac izjavio je da na gostovanju neće biti nimalo lako jer se radi o jednoj  jakoj i organizovanoj ekipi, sa istaknutim pojedincima.

 

‘Jedno od najtežih gostovanja, ne samo za Radnički 1923, već za sve ekipe je u Novom Pazaru. Novi Pazar je stabilizovao klub, doveli su prave ljude na prava mesta, a najlakše je potom napraviti tim. Oni imaju dobar tim. Doveli su domaće igrače koji su nosioci igre, poput Hadzibulića, Kecapa i Ragipovića i koji mnogo znače za taj klub. Nošeni su balkanskim navijanjem i zaista su ti navijači i dvanaesti i trinaesti igrač.’ – rekao je Bekvalac.

Međutim, strateg Radničkog 1923 ističe da je njegova ekipa, koja se još uvek uigrava, spremna za ovaj susret i da će se truditi da pruži dobru igru iz koje će samim tim’ proizaći dobar rezultat.

’Mislim da trenutno imamo tim koji će moći da se suprostavi na tako teškom gostovanju i da, iako su Pazarci nošeni dobrim rezultatima sa starta sezone i željom za pobedom pred domaćom publikom, mi nećemo biti lak zalogaj. Idemo da se nadigravamo i da učinimo da iz te igre proizađe i rezultat.’ – istakao je trener Radničkog 1923.

Što se tiče sastava ekipe, ima oporavljenih, ali i povređenih igrača, dok su neki od novih u međuvremenu stekli pravo nastupa.

’Jašić i Živković su se oporavili, dok se Fejsa ozbiljnije povredio i njegovo odsustvo će duže trajati. Neki igrači u odnosu na prethodnu utakmicu su stekli pravo nastupa, a do kraja nedelje ćemo još videti ko će konkurisati za tim. Sa zadovoljstvom odlazim u Novi Pazar gde smatram da sam drag i rado viđen gost, pa čak i kao protivnik svih devedest minuta.’ – zaključio je nekada šef struke Novog Pazara, a sada Radničkog 1923, Dragoljub Bekvalac.

Utakmica između Radničkog i Novog Pazara zakazana je za subotu, 23. avgust, sa početkom od 17 časova.

POVEZANE VIJESTI
- Advertisment -

POPULARNO