Petak, 30 Septembra, 2022
NaslovnaVijestiBDZ EMIR ELFIĆ - Povodom pisma koje je u ime svog...

BDZ EMIR ELFIĆ – Povodom pisma koje je u ime svog nalogodavca potpisao Samir Škrijelj

Učestali prljavi tekstovi koji se pojavlju na portalu Sandžakpress kojeg kontroliše Muamer Zukorlić samo su potvrda naših tvrdnji  da je na sceni neuspjeli pokušaj potpune političke eliminacije lidera BDZ-a Emira Elfića, kao i želja za personalnim degradiranjem svih onih koji su stali uz ideju BDZ-a.
emir elfić
emir elfić

Kao što stalno čini, u maniru despota, Mumer Zukorlić pozove svoje poslušnike i (iz)diktira im text svojih mnogobrojnih „katil fermana“, kakav je i izdiktirao Samiru Škrijelju protiv Emira Elfića.

Znamo se za toliko!
Žalili smo Samira Škrijelja kada se jadao kakva maltretiranja trpi od Zukorlića nazivajući ga „pomahnitalim muftijom“ koji mu po kancelariji, kad se razbesni, baca papire po podu i kako sam Samir reče, kao „keru“ upire prstom na pod i grubim tonom naredjuje „kupi“!!!  Žalimo Samira i sada jer u strahu mora biti lažljivi svjedok u slučaju Makić, falcifikator dokumenata u firmi Refref, a  i potpisnik paničnog i isfrusriranog teksta svoga tutora.
Ako je istina ovo što pišu, da se radi o nesposobnom čovjeku kome je sve dato, pismo je trebalo biti upućeno onome koji je ovaj tekst izdiktirao jer je činio nepravdu prema svima koji su to „zasluživali“.
Ako je istina to što govore čemu panika, najlakše  se obračunati sa onima koji su nesposobni. Laži, obmane, manipulacije, teorije zavjera su jedini mehanizmi kojima se oni služe krijući se ispod časne ahmedije, u cilju opstanka po svaku cijenu.
U pokušajima degradacije naših predstavnika neke od njih, koji su bili vlasnici uglednih ugostiteljskih objekata, nazivaju „konobarima“, jer kao nosioci posla nisu zazirali od toga da dočekaju svoje goste i usluže ih, baš kao što i danas ne zaziru od služenja svome narodu za razliku od Škrijeljevog  nalogodavca kojem kada bi cijeli narod služio ne bi mogao utoliti pohlepu,
megalomaniju i žeđ za veličinom. Škrijeljev gazda bi opet našao nekog kome bi zavideo i sa kim bi se obračunavao.
Biti konobar je častan posao i mnogo vredniji od lažnih titula i elitizma kojima ih kiti njihov tutor.
Pomenuti tekst kao i niz drugih koje su objavili, ne zaslužuje dublju analizu jer on samo govori o onome ko ih diktira, ali i o onima koji ih potpisuju.
Jedno su zaboravili, narod zna i narod pamti.
RELATED ARTICLES

9 KOMENTARA

 1. STA CE VESELI SAMIR, POJAHO GA MUFTY, A ON PISCE KO ZELENKO.
  ZAISTA SRAMAN TEXT.
  ELFICU DOKAZO SI DA IMAS PETLJU I PROTIV POMAHNITALOG ZETA, CESTITAM.

 2. Posto zet voli da pominje pesterske obicaje;podsjecamo ga da se na pesteri zet veze 🙂
  Svezacemo mi zeta ako Bog da 🙂 insaAllah

 3. Emire, Allah te nagradio sto si ustao i javno podigao glas protiv
  faraona koji je iz godine u godinu sve beskrupolozniji…
  Kako li se osecaju ulizice koje su mu ostale u neposrednom okruzenju
  nesmejuci da razmisljaju svojom glavom, a kamoli da izgovore hak i istinu
  koju oni dobro znaju.
  Dje je tu Islam, kada dzipovima blokiras centar grada da izadjes iz kola i odes na kahvu u Mejdan? Kakav je to musliman? OSORAN I OHOL.
  I taj da mi bude predstavnik i vodja?
  Molim Allaha da nam da pravednog vodju, koji ce da istinski vodi racuna o muslimanima Sandzaka a ne da se bogati na nas racun…

 4. Faraon mora da ode!!!!! Svaka cas Emire sto si digao glas protiv faraona,jer on odavno vise nije muftija…. Samo tereba siriti ideju dalje i siriti front…kako bi smo se resili faraona!!!

 5. d
  raga braco faraon je isprioco svom prijatelju daje udarijo bekira makica to znaci da ta govna odmah treba sklonut i jos korova oko njega njega binace u sandzaku nece biti mira neci belaj ce biti a ci neznam samo sto prije dok nebude kasno da nebi zavrsijo stvarno ko muamer el gadafi

 6. Eh jadan li je ovaj muftija koje velike grijehe radi:LAZE,KRADE,MULJA DJE STIGNE,OHOLI SE sije fitnu na svaku stranu,ogvara ljude,koristi vjeru u svoje podmukle prljave poslove,tuta kafire potiv muslimana,uvodi i podrzava novotarije,slusa muziku i na svojim promocijama cak dovodi folklor sa zenama da mu uvijaju i skacu pred njim i to svi NJEGOVI HAFIZI poput ASMIRA KUJEVICA ISTO RADE slusaju muziku,gledaju zenski folklor i slusaju,mijesaju se sa zenama,ZALOSNO na koje grane su spali zbog MUAMERA ,podrzavaju i rade novotarije a to ce sve njemu na dusu kao i njima a ne moj da misle da ce im narod halalit.

Comments are closed.

- Advertisment -

POPULARNO