Naslovna Featured Istaknuto Batak: Zvezda nije primila gol tokom priprema, ali i mi dobro izgledamo

Batak: Zvezda nije primila gol tokom priprema, ali i mi dobro izgledamo

batak:-zvezda-nije-primila-gol-tokom-priprema,-ali-i-mi-dobro-izgledamo

Trener fudbalera Novog Pazara Radoslav Batak rekao je danas da će njegova ekipa protiv Crvene zvezde na domaćem terenu, u utakmici 20. kola Super lige Srbije, pokušati da iskoristi neke slabosti u igri rivala.

“Tih nedostataka nema mnogo, ali znamo šta nam je cilj i daćemo sve od sebe. Dobro funkcionišu, a Dejan Stanković je sve to lepo osmislio i postavio. Aktuelni šampion nije primio gol u pripremnim utakmicama, ali zadovoljan sam kako je u tom periodu izgledao i moj tim”, rekao je Batak.

“Biće teško izabrati 21 igrača, koji će konkurisati za tim. Čeka nas i sledeća teška utakmica, pa još jedna za tri dana”, dodao je on.

Neporažena Crvena zvezda je lider prvenstva sa 53 boda, dok je Novi Pazar 14. na tabeli sa 21 bodom.

Batak je početkom sezone vodio niški Radnički u porazu od Crvene zvezde u Beogradu, kada su crveno-beli sa dva gola u finišu prvog poluvremena trasirali put do pobede od 3:0.

“Desio se pad koncentracije i za dva minuta primili smo dva gola, što je rešilo pitanje pobednika”, prisetio se Batak.

Debi u dresu Novog Pazara protiv Crvene zvezde imaće krilni igrač Dušan Stoiljković, koji je u zimskom prelaznom roku stigao iz Radničkog iz Niša.

“Trebalo je malo vremena da se uigramo, ali stvari polako dolaze na svoje mesto i bićemo sve bolji. Ne treba puno pričati o Crvenoj zvezdi, ali možemo do pozitivnog rezultata. Uslov je da ispunimo zahteve trenera i maksimalno uđemo u meč. Ako tako pristupimo, možemo da pariramo svima”, ocenio je Stoiljković.

Novi Pazar i Crvena zvezda igraju u nedelju od 13 časova na Gradskom stadionu.

M. Minić

Exit mobile version