Naslovna Featured Istaknuto Batak: U Antaliji potpuno realizovan plan priprema

Batak: U Antaliji potpuno realizovan plan priprema

batak:-u-antaliji-potpuno-realizovan-plan-priprema

Trener fudbalera Novog Pazara Radoslav Batak rekao je danas da je u Antaliji u potpunosti realizovan plan zimskih priprema, a da njegovu ekipu u drugom delu superligaškog takmičenja očekuje ozbiljna borba za bodove.

“Ubacili smo još jednu kontrolnu utakmicu i odigrali smo ih ukupno šest, kao bi svi dobili priliku da pokažu koliko mogu. Zadovoljan sam uslovima, radom i rezultatima. Neki momci, poput 16-godišnjeg Semira Alića, koji je postigao i gol, imali su priliku da steknu neophodno iskustvo”, rekao je Batak na konferenciji za novinare.

Super liga Srbije biće nastavljena narednog vikenda utakmicama 20. kola, a četrnaestoplasirani Novi Pazar u nedelju od 13 časova dočekuje vodeću Crvenu zvezdu.

“Nastavićemo da se spremamo za taj meč, a potom i za sve ostale. Mislim da smo dovoljno jaki i da smo to potvrdili na prijateljskim susretima. Nema razloga da tako ne bude i kada se bude igralo za bodove”, ocenio je Batak.

Osim kapitena Jasmina Trtovca i povratnika Miloša Mijića, koji su zbog bolesti nešto kasnije došli u Antaliju, Pazarce je tokom boravka u Turskoj pojačao štoper Jovo Kojić, dok su na pozajmicu iz Partizana i Crvena zvezde stigli bekovi Periša Pešukić i Uroš Blagojević.

“Ovde nam se pridružio i napadač pozajmljen od Partizana Petar Gigić. Dugo smo tražili igrača na toj poziciji. Doveli smo i 19-godišnjeg ofanzivnog fudbalera Luku Čumića iz Rabotničkog, koji je prethodno bio u Metalcu. Mislim da ćemo ovako pojačani lakše do cilja, a to je opstanak u ligi”, kazao je sportski direktor Novog Pazara Emir Bihorac.

Generalni sekretar novopazarskog superligaša Fikret Međedović zahvalio je na pomoći svim sponzorima kluba.

“Omogućili su nam da se spremamo u Antaliji, umesto ranije planiranog Ulcinja. Bitno je da imaju poverenja u nas, kao i da su prepoznali rad i trud. Odužićemo se na terenu”, naveo je Međedović.

M. Minić

Exit mobile version