NOVI PAZAR – Trener fudbalera Crvene zvezde Dejan Stanković izjavio je posle današnje pobede u Novom Pazaru (3:1) da je njegova ekipa ostvarila zaslužen i važan trijumf na teškom gostovanju.

“Bila je to tvrda i dobra utakmica na teškom terenu, u kojoj smo osvojili tri važna boda. To je bitnije od neke lepršave igre, koja bi trebalo da dođe vremenom. Radilo se dosta u pripremnom periodu. Sledi nam gostovanje u Nišu i serija od 11 mečeva za 44 dana. Sa ovakvim odnosom, Pazar sigurno ostaje u ligi”, ocenio je Stanković.

Šef stručnog štaba Novog Pazara Radoslav Batak rekao je da je iza njegovog tima zahtevna utakmica i da svojim igračima ne može mnogo da zameri.

“Zaslužena pobeda crveno-belih. Zadovoljan sam onim što smo prikazali, ne računajući dva jeftina gola. Prvi se dogodio na samom početku, a drugi kod rezultata 2:1. Ako znamo da Zvezda nije primila gol tokom priprema, raduje što smo stvorili nekoliko šansi iz igre. Treba da zadržimo dobre stvari i smanjimo broj grešaka”, zaključio je Batak.

M. Minić