Batak: Nadam se dobrom rezultatu protiv Napretka u Kruševcu

Trener fudbalera Novog Pazara Radoslav Batak rekao je danas da Napredak ima kvalitetnu ekipu i da u poslednje vreme beleži dobre rezultate, ali da je nada povoljnom ishodu u predstojećoj utakmici tih rivala u 19. kolu Super lige Srbije.

“Izuzetno bitna utakmica za nas. Predvođeni trenerom Goranom Stevanovićem, Kruševljani su izgubili samo jednom u poslednja četiri kola. Dobili su kući TSC i Voždovac, uzeli bod u Lučanina. Mi smo popravili bodovni saldo i samopouzdanje trijumfom nad Metalcem, a verujem da možemo do uspeha i u Kruševcu”, rekao je Batak.

On je izrazio žaljenje zbog iznenadne smrti trenera TSC-a Zoltana Saba.

“Veliki gubitak, pre svega za njegovu porodicu, ali i za srpski fudbal. Sabo je bio moj kolega i prijatelj. Novi Pazar je uputio telegram saučešća TSC-u”, kazao je Batak.

Uoči poslednjeg kola u jesenjoj polusezoni, Novi Pazar je 13. na tabeli sa 20 bodova, tri više od rivala, koji je u zoni ispadanja, na 17. poziciji.

Golman Novog Pazara Marko Drobnjak naveo je da je atmosfera u ekipi još bolja posle pobede nad Metalcem u prošlom kolu.

“Teška utakmica u Kruševcu. Napredak je pokazao da je podigao formu. Želimo tri boda, ali iskreno zadovoljni bismo bili i bodom. Ako ponovimo pristup i agresiju iz duela sa Metalcem, rezultat neće izostati”, ocenio je Drobnjak.

Napredak i Novi Pazar igraju sutra od 16 časova na stadionu “Mladosti” u Kruševcu.

M. Minić

POVEZANE VIJESTI
- Advertisment -

POPULARNO