Banina Muderizović: Arivederči senjor Zukorlić

Piše: Banina Muderizović, odbornica SDP u Skupštini grada Novog Pazara. Usame Zukorlić, naslednik Stranke pravde i pomirenja, juče je održao konferenciju za novinare u prostorijama stranke koje se, kako navode dobro obavešteni izvori, nalaze u objektu koji je vakuf, odnosno, vlasništvo Islamske zajednice u Srbiji.

U jednoj orljanskoj ekstazi, pokušavajući da oponaša svog rahmetli oca, drmajući rukama i preteći jednim prstom, je delovao kao pravo političko nedonošče.Upotrebljavam ove termine jer oni najbolje oslikavaju jučerašnji, amaterski performans Usame Zukorlića.

Znam koliko je Sandzačka demokratska partija ,,trn u oku” i Usami Zukorliću i njegovom koalicionom partneru Sulejmanu Ugljaninu i znam da bi oni jako želeli da se domognu vlasti u Novom Pazaru.Zapravo, njihov cilj je jasan, oni samo žele vlast i budzet, narodski rečeno, pare!
Vlast se dobija na izborima a ne.u Orlju. Mi se, medjusobno, jako dobro znamo i poznajemo i znamo šta je najvažnije za nas. Zato, na izborima glas dajemo ljudima koji znaju i mogu.
SDP može! SDP zna! SDP je narod!

Vidimo se na izborima, Usame Zukorliću!

indeksonline.rs

POVEZANE VIJESTI
- Advertisment -

POPULARNO