BAKIR IZETBEGOVIĆ O VUČIĆU: Pozivam ga javno u BiH, uvek je dobrodošao!

SARAJEVO – Predsedavajući Predsedništva BiH u osmomesečnom mandatu Bakir Izetbegović, povodom pobede naprednjaka na vanrednimi zborima u Srbiji, javno je pozvao Aleksandra Vučića da poseti BiH, uz poruku da je lider Srpske napredne stranke dobrodošao u Sarajevo.

Izetbegović je rekao da, posle apsolutne pobede Vučićevog SNS, očekuje nastavak korektne politike Srbije prema BiH u skladu sa izjavama koje je lider naprednjaka ranije davao.

On je rekao da očekuje i nastavak evropskog puta Srbije, koji odgovara BiH, kao i nastavak regonalne saradnje. Izetbegović je ocenio da je Vučić simbol “jedne pozitivne promene politike”, te da je u Srbiji, zahvaljujući njemu, došlo do sazrevanja.

“Pozivam ga javno i u Bosnu i Hercegovinu je dobrodošao”, rekao je Izetbegović, komentarišući Vučićevu izjavu da će rado odazvati pozivu da poseti BiH.

Izetbegović je rekao da misli da će taj poziv uslediti već za Biznis forum a, kao je rekao, možda i ranije.Sarajevski Biznis forum je prošle godine održan polovinom maja.

POVEZANE VIJESTI
- Advertisment -

POPULARNO