Bakić: Ministar Stefanović posetio je porodicu Skarep! Dobio je lažne informacije iz PU Tutin i izvinuo se za svoje izjave!

Novi Pazar – Tutin – Čelnik NVO Zambak iz Tutina i organizator protestnog skupa povodom ubistva Fahrudina Skarepa iz Tutina od strane tamošnjeg policajca Beloice, Naser Bakić, objavio je na svom facebook profilu da je ministar Policije Nebojša Stefanović posetio porodicu Skarep i izvinio se zbog svojih izjava povodom ubistva Skarepa.

Bakić navodi da je dana 28.10.2017. godine, ministar Nebojša Stefanović je sa svojim saradnicima posjetio porodicu Skarep u selo Pokrvenik i izvinuo se za izjavu i ubistvo.

Kako je rekao Stefanović, a tvrdi Bakić on je kazao ,, Dobio sam lažne informacije iz PS Tutin i jako mi je žao zbog moje izjave zato sam došao da se izvinem lično, vaš sin je stradao nevin,,.

Bakić dalje navodi da se radi o važnoj vesti jer je Ministar Stefanović obećao da to učini i zbog toga nismo do sada imali proteste.

SMENJEN NAČELNIK PU TUTIN?

Čekamo još najvažniji zajtev smjene načelnika i komandira za koju imamo informaciju da su smenjeni ali nam nije potvrđeno zbog navodne bezbednosti načelnika i komandira PS Tutin, zaključio je Bakić u svojoj objavi.

POVEZANE VIJESTI
- Advertisment -

POPULARNO