Bajramski pokloni od Vlade Katara

Humanitarna organizacija ”Ilm” u saradnji sa Kulturnim centrom i ove godine podelila je ramazanske pakete porodicama slabijeg imovnog stanja. Pakete sa osnovnim životnim namirnicama za oko sto porodica obezbedila je Vlada Katara, a podela je organizovana u foajeu Kulturnog centra.

Vlada Katara već petu godinu zaredom obezbeđuje bajramske pakete za posrodice slabijeg imovnog stanja u Novom Pazaru. Podelu poklona organizuje humanitarna organizacija ”Ilm” u saradnji sa Kulturnim centrom.

U ime humanitarne organizacije ”Ilm”, Vladi Katara zahvalio je Rami Nasrallah. Takođe, svim vernicima čestitao je predstojeći Bajram.

Paketi koji sadrže: ulje, šećer, pirinač, pasulj, začine, meso… stižu u pravi čas. Ovom podelom stotinak porodica neće brinuti za bajramski ručak.

Direktor Kulturnog centra Husein Memić izrazio je zadovostvo što u ovom ramazanskom danu I lično učestvuje u podeli vrednih paketa porodicama kojima je potrebna pomoć.

‘’Zahvaljujući dobrim ljudima, ne samo onima koji učestvuju u ovoj akciji, već celom Novom Pazaru koji ima desetine humanitarnih organizacija, pomoć stiže do svih kojima je potrebna’’, izjavio je direktor Kulturnog centra Husein Memić.

Ova ramazanska humanitarna akcija realizovana je pod pokroviteljstvom Ambasade Katara u Srbiji.

S.Lj.

POVEZANE VIJESTI
- Advertisment -

POPULARNO