Naslovna Sandžak Novi Pazar Bačevac: Ugljaninov nastup u Skupštini je slika politički izgubljenog čoveka – video

Bačevac: Ugljaninov nastup u Skupštini je slika politički izgubljenog čoveka – video

Novi Pazar – Narodni poslanik SDP Muamer Bačevac na konferenciji za medije rekao je da je Ugljaninov nastup u Skupštini kako je naveo slika politički izgubljenog čoveka i da je njegovim govorom naneta velika šteta Bošnjaicma u ovom kraju.

Generalni sekretar SDP-a I narodni poslanik Muamer Bačevac rekao je  na konferenciji za medije da nije želeo juče da debatuje i odgovori na reči Sulejmana Ugljanina u Skupštini kada je  ponovio optužbe na račun Rasima Ljajića jer je juče održana kako je naveo uzvišena sednica.

Bačevac je naveo da je vreme da se kako je istakao podvuče crta i da se jasno kaže šta je ko uradio vezano za ovaj kraj, ko kako radi i ko šta ima i daje.

Narodni poslanik Muamer Bačevac je rekao da je želja da se Bošnjaci u Parlamentu predstave na najbolji mogući način,  na kako je rekao,  način na koji ih predstavlja Rasim Ljaić.

“Želimo da budemo uvaženi  i poštovani, a ne želimo da budemo Bošnjaci kao što je Sulejman Ugljanin. Bošnjaci treba da budu prepoznatljivi po znanju, poštenju, čestitosti – rekao je Bačevac.

Na konferenciji za medije SDP-a moglo se čuti i da je Sulejman Ugljanin svojom neodgovornom politikom došao u situaciju gde ga kako je navedeno članovi njegovog kluba izbegavaju I ograđuju se od njegovih izjava.

Bačevac je rekao i da SDP veruje u novog premijera i novu Vladu te  da će se truditi da ovaj kraj i ovu zemlju povedu u napredak.

Exit mobile version