Bačevac o incidentu: Sve se desilo iz političkih razloga

Novi Pazar – Šef odborničke grupe SDP i poslanik u Skupštini Srbije Muamer Bačevac rekao je danas nakon incidenta u holu Skupštine grada u kojem su učestvovali gradsko obezbeđenje i odbornik SDA Sabahudin Ramović da se radi o prenaglašenom slučaju i podsetio odbornike da se pred svaku Skupštinu u ovom gradu desi po neki verbalni delikt ili konflikt.

Bačevac je izrazio žaljenje zbog ovog nemilog čina i zbog toga što je bio ugrožen odbornik navodeći da ne zna konkretno šta se dešavalo.

“Mi smo protiv bilo kakvog vandalizma, pritisaka na bilo kojeg odbornika. I svojim pristankom i svojim zalaganjem uvek ćemo podržati taj stav. Mi smo odbornici kao i svi Vi, tu smo u interesu građana Novog Pazara” rekao je Bačevac.

On je objasnio da ga je odbornik SDA Fuad Baćićanin nakon incidenta pozvao da reaguje kako bi se situacija smirila.

“Mislim da je prenaglašeno sve ono što se desilo, jasno, iz političkih razloga. Nije tu bilo neke velike tuče. Uglavnom, neka istraga pokaže šta se desilo” dodajući da će njegova odbornička grupa sarađivati i biti otvorena za sve razgovore.

Bačevac je podsetio da se pred svaku Skupštinu desi neki verbalni delikt, neki konflikt čak i između odbornika ali da to nikada nije izašlo u otvoreni konflikt.
“Prema rečima ljudi sa kojima sam ja razgovarao mislim da nije došlo do ozbiljnog konflikta već da je reč o političkoj promociji” zaključujući da ako je došlo do nekog konflikta i dela to treba da reše nadležni organi.

POVEZANE VIJESTI
- Advertisment -

POPULARNO