U tom i takvim okruženju agencija Travio za polazak 13.avgusta nudi tri mogućnosti vrhunskog odmora za ne tako puno novca. Krenimo redom.
SIMENA SUN CLUB 5*. Usluga je ultra all inclusive a cena 529 evra po osobi. Polazak je 13. avgusta a u cenu su uračunati avio-prevoz, svi transferi i osam dana sa sedam noćenja boravka u hotelu koji se nalazi na sopstvenoj peščanoj plaži na kojoj su ležaljke i suncobrani besplatni za goste, kao i pića u baru na plaži… I svi drugi sadržaji hotela, kao i brojni prostori za dobru zabavu uz vrhunski komfor i izuzetnu ljubaznost osoblja, garancija su za vrhunski odmor za, priznaćete, ne mnogo novca.


Ukoliko se odlučite da u istom terminu (13.avgust) provedete osam dana (sedam noći) u hotelu GOLDENE LOTUS 4*, takođe nećete pogrešiti. Draž ovog hotela je pre svega lokacije – nalazi se na samoj obali mora i samo 400 metara od centra Kemera. Hotelska plaža je šljunkovita, more čisto i u ovo doba godine s idealnom temperaturom za kupanje, a komfor i opremljenost soba s besplatnim mini-barom je na visokom nivou. Usluga je all inclusive a cena aranžmana po osobi s uračunatim avio-prevozom i svim transferima je neverovatnih 419 evra.


Postoji još jedna sasvim dobra priča s više nego atraktivnom cenom – 299 evra za osam dana sa sedam noćenja i uračunatim avio-prevozom, odnosno svim transferima…Reč je o nešto skromnijem hotelu, malom hotelu udaljenom 200 metara od sopstvene plaže. U pitanju je Solim hotel 3* s all inclusive uslugom na bazi švedskog stola, odnosno četvorospratnica sa 90 soba koja je od centra Kemera udaljena samo sedam kilometara. Hotel ima i bazen zanimljivog oblika i još puno, puno toga što nadmašuje cenu ovog aranžmana.
Pozovite agenciju TRAVIO i informišite se o još ponuda koje će vam se sigurno svideti. 
Travio telefoni 066/36-22-22 i 062/277-288