Povređeni su prevezeni u Dom zdravlja Rogatica, a potom u bolnicu u Foču. Jedno od povređene dece kasnije je helikopterom prevezeno u banjalučki Klinički centar.

BANJALUKA – Četvoročlana porodica iz Bačke Palanke teško je povređena u saobraćajnoj nesreći koja se danas dogodila u mestu Kovinj, kod Rogatice u Republici Srpskoj. Kako su preneli banjalučki mediji, bračni par M.I. i M.I, te njihovo dvoje maloletne dece, teško su povređeni kada su se sudarili “opel korsa”, u kojoj je bila porodica, i kamion marke “mercedes”, turskih tablica, kojim je upravljao državljanin Turske.

Povređeni su prevezeni u Dom zdravlja Rogatica, a potom u bolnicu u Foču. Jedno od povređene dece kasnije je helikopterom prevezeno u banjalučki Klinički centar. Prema nezvaničnim informacijama, devojčica je zadobila teške povrede grudnog koša i kičme i prognoze su neizvesne. Vatrogasci su morali da seku vozilo kako bi izvukli povređene. Sa prvih sedišta automobila izvukli su muškarca i ženu, sa ozbiljnim povredama, uključujući i višestruke prelome ekstremiteta.

Na zadnjim sedištima bila su maloletna deca, koja su takođe povređena, kazali su vatrogasci. Izvor blizak istrazi je rekao da je korsa bukvalno podetela pod kamion, a da je do nezgode došlo naverovatnije zbog neprilagođene brzine.