PODGORICA – Atraktivna dugonoga Crnogorka Tatjana Bokan (32) pojam je gde god se pojavi i smatraju je jednom od najlepših crnogorskih sportkistinja. Nakon avanture na Filipinima, karijeru je nastavila u Italiji.

Odličan prijem i ubojit napad krase prekrasnu Crnogorku Tatjanu Bokan (32). Odbojkašica sad nastupa u VolAlto Caserti, italijanskom klubu koji se trenutno takmiči u A1 ligi.

Klubu u prošloj sezoni i nije išlo najbolje te su u pauzi pre korona virusa u 19 mečeva stigle tek do dve pobede, a Tatjana Bokan trebala bi im pripomoći u novoj sezoni. Svojim bi igrama trebala skrenuti pažnju na sebe na terenu, a često je na meti kamermana i fotoreportera.

View this post on Instagram

Postponed game?!? No way #corona #getthefuckout ‍♀️

A post shared by ⋆ ⋆ (@tanja_bokan_) on

View this post on Instagram

‍♀️

A post shared by ⋆ ⋆ (@tanja_bokan_) on

– Volim more i sunce te je Kampanija fantastična regija. Jako sam sretna što sam došla u Casertu i postala deo kluba. Nikada ne odustajem, a posebno u ovoj teškoj godini obeleženoj pandemijom korona virusa, želim pobeđivati – rekla je po dolasku u Italiju.

View this post on Instagram

‍♀️ #focus

A post shared by ⋆ ⋆ (@tanja_bokan_) on

Ova 186 centimetara visoka brineta jedna je od najboljih odbojkašica Crne Gore. Karijeru je počela u rodnom Baru, stigla je do finala kupa Srbije i Crne Gore 2003. godine, ali nije osvojila naslov.

Od 2006. je bila u Spartaku iz Subotice, a onda se odlučila na odlazak u inostranstvo. Put je vodio preko Italije, Francuske, Japana, Indonezije, Mađarske, Filipina pa nazad u Italiju.

indeksonline.rs/24sata.hr