Naslovna Featured Istaknuto ATENTAT NA MILA ĐUKANOVIĆA? Đukanović bio u drugom autu: Vozilo iz pratnje...

ATENTAT NA MILA ĐUKANOVIĆA? Đukanović bio u drugom autu: Vozilo iz pratnje potpuno uništeno! foto video

U vozilu iz pratnje bili su policijski službenici Jovan Trebješanin i Dražen Živković koji su, kao i Vojislav Vujović transportovani u Klinički centra radi pregleda

 

U saobraćajnoj nezgodi na putu Podgorica – Cetinje povrijeđene su tri osobe.

Kako je “Vijestima” rečeno u policiji nezgoda se oko 17.30 časova dogodila u mjestu Kokoti.

U nezgodi su učestvovalo vozilo iz pratnje predsjednika DPS-a i bivšeg premijera Mila Đukanovića i “VW Caddy” nikšićkih tablica kojim je upravljao Vojislav Vujović (66).

U vozilu iz pratnje bili su policijski službenici Jovan Trebješanin i Dražen Živković koji su, kao i Vujović transportovani u Klinički centra radi pregleda.

Đukanović nije povrijeđen u nezgodi, nalazio se u drugom vozilu, a večeras je govorio na konferenciji jevrejskih zajednica jugoistočne Evrope u Budvi.

“Prema informacijama koje posjedujemo u ovom momentu, jedan policijski službenik je zadobio povredu kuka dok je drugi ugruvan. V.V. je takođe zadobio povrede a prema informacijama koje u ovom momentu posjedujemo u pitanju su lakše tjelesne povrede”, saopšteno je iz Uprave policije.

Vujović je navodno htio da pretekne vozilo iz pratnje.

“Civilno vozilo VW Caddy, nikšićkih registarskih oznaka, kojim je upravljao V.V. (66) je, prema preliminarnim saznanjima, vršilo radnju preticanja i ostvarilo je kontakt sa zadnjim vozilom iz pratnje bivšeg premijera koje je dolazilo iz suprotnog pravca, marke “Mercedes””, navodi se u saopštenju.

Na vozilu iz pratnje, kako je saopšteno iz policije, je nastala totalna šteta.

U vozilu iz pratnje Đukanovića su se, kako su “Vijestima” kazali vozači koji su bili u koloni, nalazili municija i suzavac.

Kazali su i da je nakon izbijanja vatre municija pucala.

 

Exit mobile version