Asfaltirani krakovi ulica Ruđera Boškovića i Narodnog fronta

Asfaltiran je još jedan krak Ulice Narodnog fronta, ali i Ulice Ruđera Boškovića. Pomoćnik gradonačelnika Nihad Hasanović je obilazeći gradilišta rekao da će svaka ulica za koju je potpisan ugovor biti završena, a ovih dana izvođači završavaju ulice koje nisu stigli u prošloj godini.

Građevinska sezona je počela ranije, sve ulice dogovorene prošle godine su pripremljene i u toku je njihovo asfaltairanje. Jedna od njih je i ulica Narodnog fronta, gde je ovih dana postavljen asfalt. Za meštane su ovi radovi od velikog značaja, jer će rešiti sve infrastrukturne probleme koje su godinama imali.


Pomoćnik gradonačelnika Nihad Hasanović je prilikom obilaska gradilišta rekao da je aktivno preko 10 gradilišta.

“Posle kratkog zahlađenja, sve ulice koje su bile spremne za asfaltiranje od danas počinju da rade I to na desetak mesta. Preko vikenda su sredili sve ulice oko osnovne škole u Selakovcu, 406,407,408,411, 402, jednu ulicu u Pobrđu, krak Ulice Meše Selimovića. Ovih dana završena je Kopaonička ulica I nastavak puta prema sportskom terenu Borići, pored renovirane sportske dvorane kod osnovne škole Vuk Karadžić, sređen je prostor”, rekao je Hasanović.

On je pohvalio novopazarske putare, koji uspevaju da odrade dogovoreni posao I u uskim I strmim ulicama, gde su uslovi rada otežani.

Hasanović najavljuje I nove radove na pripremi za asfalt, koji počinju I u kraku Ulice Nurije Pozderca, u Užičkoj, u Ulici Ruđera Boškovića, u još jednom kraku Ulice Save Kovačevića I u Radničkoj, deo koji se spaja sa ulicama Palih boraca i Sutjeskom. U planu su kao I prethodnih godina unapređenje vodovodne I kanalizacione mreže.

Hasanović je sa gradilišta pozvao građane da se štite i poštuju sve epidemiloške savete.


Poslednjih dana asfaltiran je i krak ulice Ruđera Boškovića.

POVEZANE VIJESTI
- Advertisment -

POPULARNO