Asfaltirana prva deonica puta u selu Buče koju su prilikom posete tom selu obećali Vučić i Ljajić

Deonica puta u dužini od 700 metara asfaltirana je u selu Buče. Narednih dana biće urađeno još pola kilometra koji vodi do glavne saobraćajnice. Realizacija ovog, za meštane značajnog projekta, rezultat je nedavne posete predsednika Srbije Aleksandra Vučića, ministra poljoprivrede Branislava Nedimovića i lidera SDPS-a Rasima Ljajića tom kraju.

Sa problemima oko putne infrastrukture meštani su najpre upoznali lidera SDPS-a Rasima Ljajića, koji se, kažu oni, potrudio da predsednik Srbije Aleksandar Vučić obiđe Buče i pomogne da se brzo izgradi put. Mašine su stigle, prva deonica puta u dužini od 700 metara je asfaltirana. To je bio razlog da se danas meštani okupe  u velikom broju i proslave jer je tvrde, za njih ovo rešenje životnog pitanja.

Asfalterske radove u selu Buče obišli su pomoćnik gradonačelnika Nihat Hasanović i direktor JP za uređenje građevinskog zemljišta Mujo Šaćirović. Ovo nisu jedini projekti, kazao je Hasanović i najavio nove koji će biti realizovani na seoskom području.

Već se radi u Muhovu, gde su u toku radovi na iskopavanju, nakon čega slede asfalterski.

Hasanović je na kraju poručio da će se i u narednom periodu istim intezitetom raditi na poboljšanju uslova života u gradu ali i na selu.

Podeli

POVEZANE VIJESTI
- Advertisment -

POPULARNO