Asfaltirana Kopaonička ulica

U toku je asfaltiranje ulica u kojima su prethodno završeni pripremni radovi. Bolje uslove za život dobili su i meštani Kopaoničke ulice u naselju Novopazarska Banja, gde je u celosti urbanistčki sređen put. Gradonačelnik Novog Pazara Nihat Biševac je prilikom obilaska gradilišta najavio  i za ovu godinu realizaciju velikog broja infrastrukturnih projekata.

Asfalt je obradovao i meštane Kopaoničke ulice u naselju Novopazarska Banja, koji su kako kažu,  sa nestrpljenjem čekali.  Žitelji ovog naselja su zbog reke Banjske bili ugroženi i od poplava, pa im je urbanistički sređena ulica od velikog značaja.

Sa meštanima ovog naselja o realizaciji ostalih infrstrukturnih projekata u njihovom naselju, ali I u gradu razgovarli su gradonačelnik Novog Pazara Nihat Biševac, njegov pomoćnik Nihad Hasanović I direktor JP za uređivanje građevinskog zemljišta Mujo Šaćirović. Gradonačelnik Biševac je ovom prilikom najavio da je plan da I ove godine grad ulaže ravnomerno  kako bi svi građani imali što bolje uslove za život. Radiće se ulice na gradskom, prigradskom, ali I na seoskom području bez obzira na trenutno tešku epidemiološku situaciju.

Za asfalt je spremno još nekoliko ulica u gradu, koje su planirane da budu završene ovih dana. Izvođači užurbano rade kako bi završili projekte iz prošle godine I počeli da realizuju plan za ovu godinu.

POVEZANE VIJESTI
- Advertisment -

POPULARNO