Naslovna Featured Istaknuto Asfaltirana Jaklja

Asfaltirana Jaklja

Nakon skoro pola veka i meštani naselja Jaklja dočekali su asfalt ispred svojih kuća. Za asfaltiranje 450 mretara ulice Gradska uprava izdvojila je 4,7 miliona dinara. Radove je obišao gradonačelnik Novog Pazara Nihat Biševac sa saradnicima, a meštani su ih srdačno dočekali.

Meštani Jaklje od danas dobijaju bolje uslove za život. Na asfalt su čekali, kažu, skoro pola veka i presrećni su što su dočekali i ovaj dan.

Osim asfaltiranja, uređenje ove ulice za njih predstavlja I zaštitu od poplava I kišne kanalizacije.

Gradonačelnik Novog Pazara Nihat Bišecvac, koji je zajedno sa svojim saradnicima iz Gradske uprave obišao meštane ovog naselja reako je da je zadovoljan dinamikom radova, i najavio da Novi Pazar tokom cele sezone neće prestajati da bude veliko gradilište.

’’ Ovo je jedna od najstarijih ulica u Novom Pazaru. Danas sređujemo ovu ulicu i kompletnu infrastrukturu. Sa asfaltiranjem radimo i potporni zid u blizini naselja ka Gazilaru. Pre neki dan smo asfaltirali deo obilaznice i Novi Pazar je uistinu veliko gradilište. Savakodnevno se radi na poboljšanju putne i komunalne infrastructure, a sve u cilju poboljšanja uslova života naših sugrađana’’, kazao je gradonačelnik Biševac.

Najavljujući nastavak intenzivnog asfaltiranja, gradonačelnik je rekao da je baš danas otvoren još jedan tender za 17 ulica, te da će izvođač raova biti Novi Pazar – put.

Exit mobile version