Asfaltiran važan put kroz Mitrovu reku

Asfaltiran je put u selu Mitrova reka u dužini od 800 metara. To je samo jedan u nizu značajnih projekata realizoavnih u tom, najmlađim naraštajem, naseljenom selu.

Zvuk motora teških mašina i miris asfalta donijeli su mnogo radosti mještanima Mitrove reke. Ovako značajni radovi samo su dio realizovanih infrastrukturnih projekata u ovom mjestu, naglasio je zamjenik gradonačelnika Novog Pazara, Igor Novović.

Novović je istakao da će se važni infrastrukturni radovi izvoditi dok to vremenski uslovi budu dozvoljavali, i to na više lokacija.

Naglašeno je da je asfaltiranje ovog putnog pravca dogovoreno prilikom zadnje posjete predsjednika Republike Srbije Aleksadra Vučića ovom kraju, na čemu su posebno zahvalni žitelji Mitrove reke.

Žitelji sela Mitrova reka nadomak Novog Pazara imaju sve kvalitetnije uslove za život. U posljednjem periodu tu je realizovan niz infrastrukturnih projekata. Sve to olakšava im svakodnevne obaveze i rad na poljoprivrednim poljima. Selo ima više desetina djece, sve ovo, kažu nadlježni radi se i zbog njihove budućnosti.

U ovom i okolnim mjestima deževskog kraja planira se realizacija značajnih projekata do kraja ove godine.

A. N.

Podeli

POVEZANE VIJESTI
- Advertisment -

POPULARNO