Asfaltiran put prema deponiji Golo brdo

Asfaltiran je put  prema deponiji Golo brdo. Ovu deonicu koriste radnici  JKP“Gradska čistoća“ i po 20 puta dnevno, a I meštanima okolnih selam koji ovim putem dolaze do grada. Dužina sređenog puta prema deponiji Golo brdo je više od kilometar.

Ovaj putni pravac povezuje nekoliko sela i zaseoka sa glavnom magistralnom saobraćajnicom.  Meštani svakodnevno koriste put za dolazak do grada, a mladi i deca da stignu do škole, najtaže je kažu bilo zimi, kada je zbog snega i blata put bio neprohodan.

Put je od velike važnosti I zbog obližnje deponije Golo brdo. Asfalterskim radovima značajno će se smanjiti troškovi JKP “Gradska Čistoća”.

Značaj asfaltiranja puta prema deponiji  Golo brdo je višestruk kaže gradonačelnik Novog Pazara Nihat Biševac, koji je danas obišao gradilište I razgovarao sa meštanima koji žive na ovom području. On je podsetio da je ova godina rekordna po ulaganjima u razvoj putne infrastrukture.

Za asfalt su spremne još ulice 410 I 417 u Selakovcu, koje će biti završene, a uporedo se otvaraju i nova gradilišta planirana da budu urađena  u ovoj godini.

POVEZANE VIJESTI
- Advertisment -

POPULARNO