Naslovna Featured Istaknuto Asfaltiran krak Ulice Narodnog fronta

Asfaltiran krak Ulice Narodnog fronta

asfaltiran-krak-ulice-narodnog-fronta

Suvo i sunčano vreme omogućili su da se radovi privedu kraju u još jednom kraku Ulice Narodnog fronta. Osim asfalta, u tom delu naselja Trnava zamenjena je podzemna infrastruktura.

Ajna i njeni drugari koji žive u Ulici Narodnog fronta srećni su što će do škole stizati bezbednije, ali I što će ispred svojih kuća sada imati prostor za igru I druženje.

Nakon realizovanih svih radova na na zameni podzemne infratsrukture, vododvodne I komunalne mreže meštane je obradovao I asfalt, koji je danas stigao do njihovih kuća. Sada kažu imaju mnogo bolje uslove za život.

Kako bi ovo naselje bilo zaštićeno od poplava prethodno je ovde izgrađena brana,a u prirpemi je i projektno tehnička dokumentacija za ukorićavanje Trnavice, koje je u planu da se uradi u budućnosti. O narednim infrastrukturnim projektima sa žiteljima Trnave razgovarali su pomoćnik gradonačelnika Nihad Hasanović, član Gradskog veća Enes Buhić, te direktor JP za uređenje građevinskog zemljišta Mujo Šaćirović.

Hasanović ističe da je u planu da se uradi još nekoliko ulica u gradu, te da će građevinska sezona trajati sve dok to budu dozvoljavali vremenski uslovi.

Exit mobile version