Naslovna Featured Istaknuto Asfaltiran još jedan krak Pribojske ulice

Asfaltiran još jedan krak Pribojske ulice

asfaltiran-jos-jedan-krak-pribojske-ulice

Tokom vikenda meštani još jedne ulice u gradu dobili su bolje uslove za život. Završeni su asfalterski radovi u Pribojskoj ulici, gde je pre postavljanja asfalta urađena kompletna komunalna infrastruktura. Gradilište su obišli gradonačelnik Novog Pazara Nihat Biševac i pomoćnik gradonačelnika Nihad Hasanović.

Realizacijom infrastrukturnih vrednih projekata, naselje Lug u poslednjih par godina potpuno je izmenilo izgled. Neasfaltirana ulica žiteljima tog dela Novog Pazara bila je jedan od najvećih problema. Sada je I on rešen, asfalterskim radovima prethodila je zamena podzemnih instalacija. Sa građanima tog dela grada u cilju rešavanja ostalih problema razgovarali su gradonačelnik Nihat Biševac i pomoćnik gradonačelnika Nihad Hasanović.

Uprkos pandemiji koja nije zaobišla ni Novi Pazar te velikim novčanim izdacima z ate potrebe, ovo je bila rekordna godina po ulaganjima u infrastrukturu, urađeno je mnogo, kako na gradskom, tako i na prigradskom i seoskom području Novog Pazraa ocenio je gradonačelnik Biševac. On je dodao da će se mnogi infrastrukturni radovi važni za građane realizovati i u narednoj sezoni.

Pomoćnik gradonačelnika Nihad Hasanović kaže da je urađen veliki broj ulica u ovoj sezoni, a I podetio da radnici na prirpemi za asfalt rade na još nekoliko lokacija u gradu.

Ovo je jedna od najdužih građevinskih sezona, njen rok zavisi od vremenskh uslova, a narednih dana očekuje se početak radova na novim gradilištima u još mnogo ulica u gradu.

Exit mobile version