Asfaltiran drugi krak ulice Hadžet

Građevinska sezona teče po planu i programu, ističu nadležni. Sve ono što je bilo planirano da se uradi tokom letnje sezone radi se po već utvrđenom protokolu. Nakon što je asfaltiran jedan kraj ulice Hadžet, asfalt je dobio i drugi krak.

Asfaltiranje svih ulica koje su bile u planu nastavljeno je i nakon izbora, ističu nadležni, a asfalt je dobio i drugi krak ulice Hadžet, što je donelo veliku radost i sreću meštanima. Tokom godina ova ulica je imala velikih problema,najviše sa kišnom i fekalnom kanalizacijom, ali i sa vodovodnom mrežom. Sada je sve kompletno sređeno,  odrađeno je ono što je falilo, i u mnogome obradovalo žitelje.

Pomoćnik gradonačelnika zadužen za infrastrukturu i investicije Nihad Hasanović je sa direktorom Javnog preduzeća za uređivanje gradskog zemljišta Mujom Šaćirovićem obišao završne radove u ulici Hadžet i istakao da iako imaju velikih kadrovskih problema zbog korona virusa, potrudiće se da završe sve planirano u datom roku.

Nihad Hasanović pozvao je građane, takođe, da se i u budućem periodu pridržavaju svih mera, da koriste zaštitna sredstva da bi se svi sačuvali od korna virusa.

M. J.

POVEZANE VIJESTI
- Advertisment -

POPULARNO